Odaberi IZMEĐU ponuđenih paketa

Složi kombinaciju paketa klikom na željene pakete prikazane ispod, te ih aktiviraj slanjem sms-a

Pakete možeš kombinirati neograničen broj puta

Koliko razgovora?
Koliko poruka?
Koliko megabajta?

Cijene su s PDV-om.
Svi paketi vrijede 30 dana.

Minute i SMS poruke vrijede prema svim mobilnim i fiksnim mrežama u BiH.

Preostale minute, megabajte i SMS poruke iz Paketa možeš provjeriti slanjem besplatne SMS poruke sadržaja STANJE na broj 063 7790, te pozivom kratkog koda *111*1*2# ili !hej Izbornika *111#.

Novim korisnicima se dupla internet promet tijekom 12 mjeseci
Kupnjom novog !hej broja i aktivacijom Slagalice možeš ostvariti duple megabajte na Internet paketima. Na prvi Internet paket kojeg kupiš u jednom mjesecu darujemo ti dvostruko više za istu cijenu, i tako tijekom 12 mjeseci. Zato neka ti prvi kupljeni mjesečni Internet paket bude što veći, jer ćeš dobiti i veći bonus!

Neiskorištene minute, SMS poruke i megabajti se prenose u novi paket
Neiskorištene minute, SMS poruke i megabajti iz postojećeg (starog) paketa se zbrajaju sa novim paketom ako pri kupovini novog paketa trajanje postojećeg paketa nije isteklo. Tako da ne moraš čekati istek trajanja postojećeg paketa da kupiš novi paket.

Možeš aktivirati i više paketa iz iste kategorije
Nisi ograničen brojem paketa koje možeš aktivirati, te u kombinaciju paketa možeš dodati i više paketa iz iste kategorije. Npr. u svoju kombinaciju si dodao jedan paket Razgovora i ako provodiš puno vremena surfajući dodaš još dva ili više internet paketa koji će se zbrojiti. Jednostavno u SMS poruci utipkaj šifre paketa koje se vide u kockama na web kalkulatoru i pošalji ih zajedno s riječi PAKET na broj 063 7790.

Cijene nakon potrošnje ili isteka paketa i obračunske jedinice
Obračunska jedinica za pozive unutar paketa Razgovori iznosi 60 sekundi, a za podatkovni promet unutar paketa Internet 10 kB. Nakon potrošnje ili isteka trajanja paketa Razgovori pozivi se naplaćuju po cijeni od 0,20 KM/min. Nakon potrošnje ili isteka trajanja paketa SMS poruke se naplaćuju po cijeni od 0,10 KM/poruka i nakon potrošnje ili isteka trajanja paketa Internet podatkovni promet se naplaćuje po cijeni od 0,20 KM/MB. Obračunske jedinice po kojima se pozivi i podatkovni promet obračunava nakon potrošnje ili isteka paketa su 60+10 za pozive i 10 kB za podatkovni promet. Cijene i obračunske jedinice nakon potrošnje ili isteka paketa se primjenjuju i u slučaju kada paketi nisu aktivirani.

POŠALJI SMS paketm3s3l4 na broj 063 7790
20 KM
Razgovori
30 minuta / 3KM / M1
Poruke
60 poruka / 3KM / S1
Internet
200 MB / 10KM / I1