povratak

HT ERONET i Mepas Mall predstavljaju: Super Finale 2019. uz nogometni užitak

HT ERONET i Mepas Mall predstavljaju Super Finale 2019. koje će se održati u petak 31. 5.2019. od 18 sati na platou Mepas Malla. Posjetite nas, pokažite svoje nogometne vještine i uživajte u fenomenalnim iznenađenjima i nagradama!

 

Super Finale je događaj je koji se ne propušta, svi posjetitelji imat će jedinstvenu priliku zabiti gol službenom loptom finala Lige prvaka, družiti se s nogometašima, pokazati svoje nogometno umijeće i osvojiti službenu Adidas loptu, Madrid Final 2019, koju je osigurao Sport Vision.
HT Eronet je pak pripremio odlične Alcatel 3 2019 DS i Alcatel 1S DS smartphone, koje možete osvojiti ako nam se pridružite.
Svi ste dobrodošli, nije potrebna nikakva prijava.
Uz odlično nogometno natjecanje, izvođenje slobodnih udaraca, malonogometne partije i tehniciranje uživajte i u druženju s najdražim igračima Zrinjskog i Širokog Brijega.
 
Pridružite nam se u finalu prije finala, osjetite duh Madrida i u napetoj atmosferi dočekajte finale Lige Prvaka! Možda baš kao i na stadionu jedna od nagradnih lopti koje smo osigurali pronađe put do vas!
 
Ponesite dobro raspoloženje i ljubav prema nogometu!